2020-05-22 07:42:52

POČETAK NASTAVE U ŠKOLI ZA SVE UČENIKE OD 1. DO 4. RAZREDA OD PONEDJELJKA 25. SVIBNJA 2020. GODINE

Poštovani roditelji učenika od 1. do 4. razreda

Od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine ponovno započinje redovita nastava U ŠKOLI za sve učenike razredne nastave od 1. do 4. razreda.

Svi učenici od 1. do 4. razreda dolaze u školu, osim onih učenika koji zbog epidemioloških – zdravstvenih razloga ili nekih drugih opravdanih razloga ne smiju ili ne mogu doći na nastavu. Ukoliko neki roditelj ima opravdani subjektivni razlog (strah za člana kućanstva koji bi mogao biti ugrožen odlaskom djeteta u školu) treba kontaktirati školu na e-mail: ured@os-mpavlinovica-metkovic.skole.hr ili razrednog učitelja svog djeteta te navesti razlog, kao i u svakom slučaju izostanka djeteta iz škole koji je bio prije izbijanja epidemije.

Za sve učenike u školi od 25. svibnja vrijede epidemiološke mjere u školi propisane na temelju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Molimo roditelje da ih pročitaju, te s njima upoznaju svoje dijete prije dolaska u školu i objasne djetetu na njemu razumljiv način zašto te mjere postoje i potaknu ga da ih se pridržava.

 

O svim detaljima rasporeda ulaska i izlaska učenika iz škole, rasporeda odmora, trajanja nastave bit ćete obaviješteni putem ove web stranice.

EPIDEMIOLOŠKE MJERE U ŠKOLI od 25. SVIBNJA 

Odgovor Ministarstva znanosti i obrazovanja na pitanje je li povratak u škole obvezatan za sve. 


Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića Metković