2018-08-31 20:24:00

PROZIVKA PRVAŠA I PETAŠA

Za ovogodišnje prvoškolce  danas, 31. kolovoza  2018. godine u 9 sati priređen je svečani prijam u predvorju Škole. Prvoškolce, njihove roditelje i buduće učiteljice srdačno je pozdravila ravnateljica Žana Dodig. Zaželjela im je mnogo  dobrih ocjena  koje će stjecati uz igru i veselje. Nakon toga uslijedio je zabavni program koji je pripremio Dalibor Dominiković, voditelj Plesne škole „Calypso“.

Veseli humoristični program uklonio je tremu i strah, a izmamio osmijehe pa su svi aktivno sudjelovali u programu. Bilo je tu skečeva, brojalica, šala, pjesme i plesa. Dječji smijeh i veseli glasovi odjekivali su predvorjem Škole. Nakon prozivke poredali su se uza svoje učiteljice i otišli na kratko upoznavanje u svoje razrede. Ovogodišnje prvoškolce povele su Nikolina Doko, Vera Jelčić i Davorka Govorko. Svoje prvoškolce će u Vidu u ponedjeljak, 3. rujna, dočekati učiteljica Elena Baffo.

Danas u 8 sati nakon prozivke svoje razrednike Dianu Milić, Marinka Tošića, Anu Jogunicu (zamjena Slavica Ilić) i Antu Buljubašića upoznali su i naši ovogodišnji petaši.

 

Prvoškolcima i njihovim roditeljima želimo sretan i uspješan početak školske godine.

 


Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića Metković